Utazás

Időjárás: kitart a 24-25 fok

A következő napokban is örülhetünk a vénasszonyok nyarának, ugyanis marad a napos, az ilyenkor megszokottnál több fokkal melegebb idő: többfelé 24-25 Celsius-fok is lehet. Sőt a hétvégéig csapadék sem várható.

Hétfőn többnyire derült, napos idő várható, csapadék nem lesz. A pára- és ködfoltok helyenként csak lassan oszlanak fel. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 11 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben, illetve a Nyírségben ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű.

Kedden az éjszaka képződő ködfoltok fokozatos feloszlása után többnyire derült, napos idő várható, csapadék nem lesz. Gyenge vagy mérsékelt marad a változó irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24 fok között valószínű, a tartósabban ködös területeken marad 20 fok alatt a maximum.

Szerdán az éjszaka képződő ködfoltok fokozatos feloszlása után többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem lesz. A déli, délkeleti szél nyugaton helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24 fok között valószínű, a tartósabban ködös területeken marad 20 fok alatt a maximum.

A hét további napjainak az előrejelzését a Kiderül oldalán olvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top