Utazás

Ezért ne add fel a bőröndöd repülésnél!

Sok hátránya van annak, ha feladandó csomaggal utazol.

Az egy dolog, hogy több ruhát tudsz magaddal vinni az útra, de megéri-e ezért az a szenvedés, amit egy elveszett csomag vagy a ráfizetés okoz? Összeszedtük, hogy miért érdemes kipróbálnod mégis a kézipoggyászas megoldást, aminél csak arra kell figyelned, mit pakolhatsz bele, hiszen az utastérben lesz veled.

Pénzt spórolsz vele, nem is keveset. Ha minden kötél szakad, kintről még mindig feladhatsz csomagot, ha nem fér el a táskádban.

Sokkal gyorsabban átjutsz a reptéri ellenőrzésen, csak a biztonságit kell átvészelned, főleg ha kinyomtatott beszállókártyával érkezel már. Ha pedig megérkezel a célállomásra, nem kell beállnod a futószalag mellé és várnod, mikor tűnik fel végre a te cuccod is.

Biztonságban vannak a dolgaid, beleértve magát a bőröndöt is, mert nálad vannak. Nem tűnik el belőle semmi, nem fog elveszni, ami miatt hisztérikus rohamot kapva, bugyi és tisztálkodószerek nélkül állsz egy idegen országban.

Forrás: tumblr.com

Sokkal kényelmesebb a reptérről eljutni a szállásodig egy hátizsákkal, mint egy hatalmas bőrönddel, amit emelgetned kell folyamatosan.

Ha csak kézipoggyászt viszel, rá leszel kényszerítve arra, hogy tényleg csak a legszükségesebb dolgokat vidd magaddal. Nem kell az a harmadik top és pulóverből sem kell négyet vinned. Ne felejtsd el, hogy ahova érkezel, ott is élnek emberek, ezért bármire szükséged van, nagy valószínűséggel ott is be tudod szerezni.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top