Utazás

A hat csónakon raftingoló férfi megmutatja, mi az az extrém sport

A profi raftingos, Covey Baack már nem elégszik meg egyetlen csónakkal a vadvízi evezéshez: a valódi adrenalinlökethez hatot kell egymásra tornyoznia.

Aki kipróbálta már a raftingot, tudja, hogy még a legártalmatlanabb folyó is veszélyesnek tűnik, mikor egy nem túl ellenállónak látszó gumicsónakban pattogunk benne. De Covey Baack profi raftingos már rég túllépett ezen. Sőt, ami azt illeti, neki egy sima csónak már nem is elég ahhoz, hogy beinduljon az adrenalinlöket, szóval szépen fogott, és egymás tetejére kötözött hatot, hogy egy hatalmas torony tetején csücsülve evezzen le. 

A látvány még egy drónfelvételről nézve is egyszerre lenyűgöző és hátborzongató – azt tényleg el sem tudjuk képzelni, milyen lehetett a férfinak a csónakok tetején:

Az biztos mondjuk, hogy a kilátás pazar volt, de az már korántsem, hogy mindenkinek megéri a kockázatot… Mi inkább maradunk a „sima” raftingnál!

 

 

 

LaughingSquid

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top