Utazás

Fenekestül felforgatják a balatoni vonatozást

Pályafelújítás miatt több vonalon pótlóbuszokkal lehet utazni, ahol mégsem, ott módosul a menetrend.

Jelentős változásokra kell számítani a dél-balatoni és a csatlakozó vonalakon utazóknak a Balatonboglár–Fonyód–Balatonszentgyörgy–Nagykanizsa szakaszon a hétfőtől október 5-éig tartó pályafelújítás miatt – közölte a Mávinform.

A közlemény szerint december 9-éig folytatódik a Kaposvár–Fonyód vonal felújítása, emiatt a vonatok helyett buszok közlekednek.

A vágányzár ideje alatt módosul a menetrend a Budapest–Nagykanizsa, valamint a Balatonszentgyörgy–Keszthely vasútvonalon szeptember 11-étől. Balatonszemes és Nagykanizsa között vonatpótló autóbuszokkal lehet utazni mindkét irányban, egyes buszok csak Balatonszentgyörgyig közlekednek.

A balatonszentgyörgyi csatlakozások biztosítása érdekében a Balatonszentgyörgy–Keszthely–Tapolca–Ukk-Celldömölk közötti néhány vonat részben módosított menetrend alapján közlekedik majd.

A Pécs–Kaposvár–Tapolca–Celldömölk vonalon közlekedő vonatok utasait a Kaposvár–Fonyód–Balatonszentgyörgy szakaszon autóbuszok szállítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top