Utazás

Így kell elkerülni a dugót, ha a Kopaszi-gáthoz mész

Szeptembertől a D11-es és D12-es hajójárat reggel 9 és este 9 között Kopaszi-gát–BudaPart kikötőig közlekedik.

Szeptember elejétől hajóval is elérhető lesz a Kopaszi-gát. A BKK hajójáratai szeptember 1-jétől újra érintik a kikötőt, így a D11-es és D12-es járat reggeltől estig Újpesttől, illetve a Rómaifürdőtől az új Kopaszi-gát–BudaPart kikötőig közlekedik – közölte a BKK.

A népszerű szabadidős helyszín a menetrend szerint közlekedő hajójáratokkal mindennap reggel negyed 9 és este negyed 9 között lesz elérhető.

A D11-es és a D12-es hajójárat őszi menetrendje kismértékben változik az új végállomás üzembe helyezésével. Menetrendjük elérhető a BKK honlapján.

A menetrend szerint közlekedő hajókat a korábbi, jóval kisebb kihasználtságú, hagyományos jegyekkel és bérletekkel igénybe nem vehető vonaljáratok helyett indította el a BKK teljesen új útvonallal, megállókkal és menetrenddel. Az újjászervezett dunai hajóközlekedés bevált, a járatok a turisztikai szezonban maximális kihasználtsággal járnak a Dunán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top