Utazás

A vihart akarta levideózni, élete legfélelmetesebb élményének volt szemtanúja

A norvég férfi erkélye biztonságából akarta megörökíteni a tomboló vihart, csakhogy a vihar közelebb volt, mint gondolta.

A 38 éves Daniel Modol a norvég Gjerstadban álló háza teraszáról szerette volna felvenni a távolban tomboló vihart. Arra azonban nem számított, hogy rövidesen testközelből örökítheti meg a villámok pusztítását.

A gumipapucsban ácsorgó férfi nem elég gyors, hogy lekapja a teraszába csapó villámot, csak akkor fordul oda, mikor már beütött az isten nyila. Azért a látványos végeredményt rögzítette: összetört cserepek és megrepedt kő maradtak a természet haragja után.

A férfi végül már a lakásból nézte végig a vihar hátralevő részét, de egyébként belül is felfigyelt rá, hogy kicsit megégtek a vezetékek, ráadásul a mennyezeti ventillátora is leesett. A dolog azért mégsem hangzik olyan rosszul, ha azt nézzük, mennyire közel állt hozzá, hogy ő is a villámlás áldozata legyen!

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top