Utazás

Kisebb vagyont fizetne Srí Lankán maradt kutyájáért Judit

Akár kétezer dollárt is fizetne egy magyar lány annak, aki Srí Lankán repülőgépre teszi kiskutyáját.

Judit tavaly augusztusban Srí Lankán nyaralt, ahol pártfogásába vette Mirát, a kedves kis kóbor kutyát. A jobb sorsra érdemes állatot orvoshoz vitte, ahol megszabadították a kullancsoktól, ellátták a hátán lévő harapásnyomokat, megkapta a chipet és a szükséges oltásokat. Judit el szerette volna hozni magával Magyarországra Mirát, de az ottani bürokrácia lassúsága miatt kénytelen volt hátrahagyni újdonsült barátját.

A kutyusra az elmúlt egy évben annak a panziónak a tulajdonosa vigyázott, ahol Judit tavaly megszállt, azóta rendszeresen küld pénzt korábbi vendéglátójának, amiért foglalkozik Mirával.

Judit most a Borsnak arról mesélt arról, mennyire hiányzik neki a 7000 kilométerre lévő Mira, és nem tett le arról, hogy újra együtt legyenek. “Elhatároztam, hogy újfent megpróbálom hazahozni. Ám sajnos én nem engedhetem meg magamnak, hogy kimenjek, így olyasvalakire lenne szükségem, aki helybéli, vagy vállalná a kiutazást. A segítőnek kétezer dollárt is felajánlanék. Mindössze annyi lenne a dolga, hogy elmenjen érte, beszéljen az állatorvossal, majd feladja Mirát egy közeli város repterén. Természetesen minden felmerülő költséget vállalnék. Nagyon szeretném már újra magam mellett tudni a kutyámat!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top