Utazás

Koppenhágába indult, Athénba érkezett a brazil turista

Akaratán kívül tett európai körutazást egy brazil nő, aki Párizsból Koppenhágába szeretett volna repülni, de valahogy Athénban szállt le vele a repülő.

Egy rosszul kiállított beszállókártya miatt kényszerült kisebb európai körutazásra egy brazil turista, aki Franciaországból Dániába szeretett volna eljutni, de helyette Görögország fővárosában, Athénban landolt vele a repülőgép.

Athénban landolt a repülő
Athénba érkezett a brazil turista Koppenhága helyett

A brazil nő nem vette észre, hogy francia nyelven kiállított beszállókártyáján Athén szerepelt az Air France légitársaság járatának célállomásaként. Ráadásul az útlevél-ellenőrzésnél sem vették észre a hibát, ezért érkezhetett meg a 45 éves nő Athénba.

A görög fővárosban derült csak ki a tévedés, ekkor a francia légitársaság új jegyet állított ki számára, ám csak luxemburgi átszállással tudta őt eljuttatni Koppenhágába.

Az Air France belső vizsgálatot indított, azt is vizsgálják, hogy miként állíthattak ki két utasnak azonos névre beszállókártyát Athénba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top