2017. 08. 18. Ilona

5 dolog, amiről nem fogod elhinni, hogy egy reptéren történik

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ezeken a reptereken nem kell attól tartanod, hogy unalmasan telik a várakozás!
2017. 07. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

 Senki sem szeret tétlenül várakozni a reptéren: a kávézókban ücsörgés és a kirakatnézegetés elég hamar unalmassá válik. Vannak azonban olyan repterek, melyek ezeknél sokkal izgalmasabb attrakciókkal teszik kellemesebbé a várakozást!

1. Sörkert – München

@chamlalah által megosztott bejegyzés,

 Európa legnagyobb sörkertje, ahol akár 600 vendég is elfér, nem máshol található, mint a müncheni repülőtér tetőteraszán. 

2. Rooftop medence – Szingapúr

 Nem lenne szuper a felesleges egy-két órádat úszkálással és napozással tölteni a reptéri váróban ücsörgés helyett? A szingapúri Changi reptéren megteheted, ugyanis egy reggel 7-től este 11-ig nyitva tartó medence található az épület tetején.

3. Jógastúdió – San Francisco

 A szorongás legjobb levezetője a jóga, de a legtöbb reptér nem sok lehetőséget nyújt a gyakorlásra. Nem úgy a San Franciscó-i, ahol külön jógastúdiót tartanak fent az elgémberedett vagy stresszes utazóknak.

4. Akvárium – Vancouver

 A vancouveri reptér ideális a gyerekekkel utazóknak: itt ugyanis egy hatalmas akvárium is található, amely 5000 tengeri élőlény otthonául is szolgál. A különleges halakban pedig sokkal élvezetesebb gyönyörködni, mint a kirakatokban.

5. Művészeti installációk – Miami

 A kortárs művészet kedvelői számára a miami reptér legalább olyan izgalmas lesz, mint egy menő múzeum, az állandóan változó, izgalmas művészeti installációknak hála.

Popsugar

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus