Utazás

Ciki pezsgőmutyin kapták rajta az Emirates utaskísérőjét

Az Emirates Dubajból Barcelonába tartó járatán készítették az alábbi titkos felvételt, amin a légikísérő jól láthatóan "újrahasznosítja" a fedélzeten felszolgált pezsgőt.

Egy olyan menő légitársaságnak, mint az Emirates, különösen kínos az alábbi eset, amit egy Evgeny Kaumoff nevű utas rögzített egy Dubajból Barcelonába tartó járaton.

A felvételen jól látható, amint az egyik utaskísérő egy pezsgőspohárból maradék pezsgőt tölt az üvegbe. Nem egyértelmű, hogy használt poharakról van-e szó, elképzelhető, hogy az utaskísérő azokat az italokat töltötte vissza, amiket nem szolgáltak fel, de az is lehetséges, hogy a maradékot szerette volna így újrahasznosítani.

Kaumoff azt mondja, a felvétel még felszállás előtt készült, miután felszolgálták a welcome drinkeket, de ő csak utólag figyelt fel a légikísérőre, miután már elhagyta a járatot. Természetesen azóta a légitársaságot is megkérdezték az incidens kapcsán, az Emirates pedig biztosította utasait afelől, hogy az ilyen viselkedés nem megengedhető számukra, és mindenképpen kivizsgálják az esetet.

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top