Utazás

Kalandos utazás: elveszett egy személyvonat Sárbogárdnál

A Sárbogárdon várakozó utasnak sem a pénztárban, sem az ügyfélszolgálaton nem tudták megmondani, mi történt a járattal.

A Pécsi Stop arról számolt be, hogy egyik olvasójuk azért ragadt Sárbogárdon, mert se híre, se hamva nem volt a kiírt vonatnak. A pórul járt utas Pécsről utazott Sárbogárdra Intercityvel (amit busz pótolt), majd onnan személyvonattal ment volna tovább Pusztaszabolcsra. 

Meg is érkezett Sárbogárdra, ám a 8031-es számú személyvonat nem volt sehol, nem állt bent az állomáson, pedig 19.27-kor kellett volna Pusztaszabolcsra indulnia. Sem a pénztárban dolgozó nő, sem a vasúttársaság ügyfélszolgálata nem tudta megmondani, mi történt a vonattal.

Az utas végül visszakérte a jegye árát, de csak a Sárbogárd–Pusztaszabolcs viszonylatra váltották neki vissza, amiért 150 forintot kapott. Aztán vonat helyett inkább a barátai vitték el.

A lap úgy tudja, végül jó egyórás késéssel kullogott be az elveszett személyvonat Sárbogárdra. Másnap a MÁV honlapján is az szerepelt, hogy a Dombóvár és Pusztaszabolcs között közlekedő 8031-es személyvonat Sárbogárdról nem 19:27-kor, hanem 20:28-kor indult tovább Pusztaszabolcsra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top