Utazás

Kikészültek a Green Holidays csődje miatt, bezárta irodáit az indulhatunk.hu

Bezárta irodáit az indulhatunk.hu, mert a cég munkatársai nem bírták a Green Holidays csődje miatt felpaprikázott utasok panaszáradatát, ezért betegszabadságra mentek.

Egy A4-es papírlap fogadja az indulhatunk.hu szegedi irodájába igyekvő ügyfeleket, amin az alábbi felirat olvasható: “Az indulhatunk.hu szegedi fiókját a mai naptól zárva tartjuk betegszabadság miatt. Dolgozóink nem tudták érzelmileg és idegileg elviselni a Green Holidays Kft. csődjéhez kapcsolódó károsultak inzultusait.” Szerepel még az is a papíron, hogy a cég többi irodája nyitva van, de inkább e-mailt és telefont írjanak az ügyfelek, és az utazásszervezők elérhetők.

A Green Holidays csődje azért érinti az indulhatunk.hu-t, mert a két cég szoros együttműködésben állt egymással, viszont az internetes oldal útjainál sem a leírásban, sem a szerződésben nem szerepel, hogy a közvetített utakat is a Green Holidays szervezi. A károsultak most attól tartanak, hogy mivel egyetlen papírjukon, szerződésükön vagy számlájukon sem szerepel a Green Holidays neve, nem is jogosultak a kártalanításra.

Az Uniqa Biztosító szerint a szerződéseken jogilag szerepelnie kell a Green Holidays Kft.-nek.

Az ügyfelek aggódását tovább fokozhatja, hogy a tájékoztatással ellentétben a cég honlapja szerint mindegyik irodája zárva tart, és a telefonokat is csak a hangposta veszi fel.

Délmagyar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top