Utazás

Álarcosok raboltak ki turistákat Párizsban

Álarcos banditák raboltak ki húsz turistát Párizsban, akik hoteljük előtt várakoztak. A támadás módszerét már a magyarok is ismerhetik a Balaton Soundról.

Mintegy húsz, francia, amerikai és marokkói turistát raboltak ki álarcosok a párizsi Charles de Gaulle repülőtér közelében. Az utazók csomagjaikkal várták a reptéri buszt szállodájuk előtt, amikor két autó állt meg előttük. A kocsikból kipattanó álarcosok könnygázt fújtak a turistákra, majd elvették csomagjaikat és személyes tárgyaikat is. 

A támadás a párizsi Rossy repülőtér közelében lévő hotelek egyikénél történt, a környéken gyakoriak a hasonló támadások. 

Tavaly nyáron egy kínai turistákat szállító buszt támadtak meg és raboltak ki egy hotel előtt a repülőtérhez közeli Gonesse településen, de emlékezetes az az eset is, amikor egy reptérre tartó Bentley utasaitól zsákmányoltak a banditák 5 millió euró értékben ékszert és ruhaneműt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top