Utazás

Hozz ki többet a nyaralásból!

Van egy szuper tippünk, hogyan kezdheted meg korábban a nyaralást! Nem arra gondolunk, hogy vegyél ki két szabadnappal többet, ennél egyszerűbb és kézenfekvőbb megoldást kínálunk.
Hozz ki többet a nyaralásból!

Közhely, de épp ezért igaz, a nyaralás már az utazással kezdődik. Az pedig sokkal pihentetőbb, ha nem azon kell izgulnunk, hogy lesz-e útközben benzinkút, meg tudunk-e állni mosdónál, meddig tart a dugó… Ehelyett másra bízzuk az oda-vissza utaztatás gondját, így mi rögtön átadhatjuk magunkat a minőségi szabadidőnek.

És hogy ebből hogyan lesz több? Úgy, hogy korábban indulunk el! Mondjuk már előző este! Hogyan? Hát vonattal! Hiszen a MÁV-START június közepétől naponta indít éjszakai SEA←YOU járatokat a horvát és a szlovén tengerpartra. Így lesz a hajnali indulás helyett reggeli érkezés. Méghozzá kipihenve és már feltöltődve, hiszen útközben már csak magunkra és útitársainkra kell figyelnünk, kedvünk és vérmérsékletünk szerint tölthetjük el az utazási időt evéssel-ivással, olvasással, ismerkedéssel, és mindezt akár fekvő- vagy hálókocsiban is megtehetjük

A vonatok a szlovéniai Koperbe, illetve a horvátországi Splitbe és Fiuméba (Rijekába) indulnak, illetve közvetlen vasúti csatlakozásuk van Pulába. Ha az előbbi célpontoknál messzebb kívánunk utazni, akkor a vasútállomásokról induló busz- és kompjáratoknak köszönhetően egyszerű, közvetlen összeköttetéssel érhetjük el a tengerpart többi városát..

Utazz az Adriára vagy az Isztriára vonattal, és aludj a tengerig!
A pontos menetrendet és további részleteket a mavcsoport.hu oldalon olvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top