Utazás

Napnyugta Budapesten, napkelte a tengernél

A nyaralás akkor az igazi, ha már maga az utazás is pihenés. Hiszen azért indulunk útnak, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból, és nem azért, hogy az autóvezetéstől elfáradva, a forgalmi dugók miatt stresszesen essünk be szálláshelyünkre – ezzel akár egy bő félnappal is megrövidítve jól megérdemelt nyári szünidőnket.

Kétségtelen tény: az utazás legromantikusabb formája az éjszakai vonatozás. Nyáron különösen, hiszen este már kellemes időben adhatjuk át magunkat az út élményének. A vonatablakból feltűnnek a közeli és távoli városok fényei, két állomás között a csillagokban gyönyörködhetünk, miközben a nyári éj illata beáramlik a kocsiba… Mindezt pedig még izgalmasabbá teheti az, hogy reggel felébredve egy új ország új felfedezni való nevezetességei, üdülőhelyei várnak ránk.

Napnyugta Budapesten, napkelte a tengernél

Képzeljük csak el: vonatunk este kigördül Budapestről, az új nap pedig már a horvát vagy a szlovén tengerparton köszönt bennünket!

Csábító, nem igaz? Ráadásul nem is elérhetetlen álom!

Hiszen a MÁV-START nyári menetrendjében megtaláljuk az Adriai-tengerhez naponta induló, kedvező árú SEA←YOU éjszakai járatokat. Csak arra kell ügyelnünk, hogy a strandfelszerelésünk bőröndünkben könnyen elérhető helyen legyen, mert ha a szállásunkat még nem is tudjuk reggel elfoglalni, a csomagjainkat biztosan otthagyhatjuk a recepción vagy egy csomagmegőrzőben. Így mialatt mások az autópálya fizetőkapuinál vagy a határon feltorlódott kocsisorban vesztegelnek, mi már élvezhetjük a tenger hűsítő hullámait. Ismerd meg ajánlataikat részletesen, és válaszd te is tengerparti utazásodhoz az Adria és az Istria nevű SEA←YOU éjszakai járatokat!

MÁV-START

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top