Utazás

Egy igazi menedék (X)

A lélekgyógyászok egybehangzó véleménye szerint a környezetváltozás az egyik legjobb terápia napjaink túlhajszolt városlakóinak.

A Horcholond Vendégház Magyarhertelend szívében található, garantáltan autentikus vidéki környezetben. A Vendégház 2016-ban az Év szálláshelye szakmai díj első helyezettje lett. A stílusos épület a mecseki domboldalon áll, az erőteljesen feltörekvő falusi turizmus egyik kiváló példájaként.

Felüdülés testnek és léleknek egyaránt, egy olyan paradicsom, melyről önkéntelenül is mesélni fog másoknak, s jó hírét viszi az idelátogató.

Egy igazi menedék

A család-orientált vendégház területén játszótér, szabadtéri medence és ingyenes Wi-Fi is rendelkezésre áll. A légkondicionált szobákban saját fürdő szolgálja a teljes kényemet.
Az antik bútorokkal berendezett tágas helyiségek a kényelmet, az udvar a nyugodt pihenést, a szauna, a dézsafürdő a felüdülést, a kerti játékok pedig a tökéletes kikapcsolódást biztosítják. A birtokon grillezési, bográcsozási lehetőség, a környéken pedig számos program kínálkozik, így a vendégek túrázással és minigolfozással is tölthetik az idejüket.

Egy igazi menedék

A felfedezni vágyó kalandorok csodálatos környezetben tehetnek kerékpáros túrákat a környéken, de kiváló adottságok vannak a közelben a lovagláshoz és a vízi sportokhoz is. A vendégház a hertelendi Termáltól 900 méterre, a Sikonda Termálfürdő és szauna parktól 8, az orfűi tavaktól 4 kilométerre helyezkedik el.

A tulajdonosok nagy gondot fordítanak a falusi értékek megőrzésére, hogy elnyerjék mindazok tetszését, akik még fogékonyak a természet adta szépségekre, a települések történelmi múltjára, a romantikára, vagy csak nyugalomra, pihenésre vágynak. A Horcholond Vendégház egy olyan oázis, ahova legalább egyszer el kell látogatni. Igazi menedék, mely elszakít a mindennapi robottól, mert itt a kikapcsolódás valódi pihenést jelent. A “mesés” talán nem is elegendő szó: szerethető, emberi és természetes. A tulajdonos olasz-magyar házaspár mindent megtesz a vendégek kényelméért. “Vigyázat, függőséget okozhat!” – állítják azok visszajelzései, akik már megfordultak itt.

Egy igazi menedék

Bővebben a Horcholond Vendégházról »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top