Utazás

Időjárás: jönnek a 30 fokok délután

Európa középső részén mindenütt meleg van, a héten mi is hozzászokhatunk a stabilan 30 fok környékén maradó délutáni hőmérséklethez.

Kontinensünk középső és déli részén továbbra is meleg van, a délutáni órákra általában 27 és 35 fok közé melegszik fel a levegő, sőt Spanyolországban 36-40 fokot is mérnek. A Kárpát-medence térségét az esti órákban egy fokozatosan gyengülő hidegfront éri el, de csak helyenként várható zápor, zivatar. Keddre kissé gyengül a nappali felmelegedés.

Időjárás: jönnek a 30 fokok délután

Magyarországon hétfő éjszaka változóan felhős lesz az ég, északon és nyugaton néhol zápor, utóbbi területen zivatar is kialakulhat. Kedden gomolyfelhős, napos időre számíthatunk nyugaton és északkeleten több, másutt csak kevés gomolyfelhővel. Főként az említett felhősebb tájakon alakulhat ki napközben néhol zápor. Az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 25 és 31 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top