Utazás

Pokoli reggel: négy villamosvonal halt le egyszerre Budapesten

Nehezen indult a pünkösdi hétvége utáni munkahét: kedd reggel 9 óra körül szinte egyszerre álltak le rövid időre a 4-es, 6-os, 17-es, 19-es és 49-es villamosok.

Kedd reggel pótlóbusz járt a 4-es és a 6-os villamosok helyett a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között áramellátási hiba miatt. A 17-es fonódó villamos a Széll Kálmán tér és a Komjádi Béla utca között nem közlekedett, a kimaradó szakaszon a 4-es és 6-os villamospótló autóbusszal lehetett utazni. Ezt a BKK közölte Facebook-oldalán kedden, néhány perccel 9 óra után.

Ugyanabban az időpontban írták, hogy a 19-es és a 49-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik Kelenföld vasútállomás és a Móricz Zsigmond körtér között, mert baleset történt. A vonalakon 10 óra körül állt helyre a közlekedés.

Fotó: BKK Facebook
Fotó: BKK Facebook

Ezek után az már szinte semmi, hogy kora reggel a 3-as és a 69-es villamos közlekedésében okozott fennakadást egy baleset. Robogó és autó ütközött az Erzsébet királyné útján a Columbus utcánál, emiatt nem jártak a villamosok egy szakaszon. (via HVG.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top