Utazás

Odacsukta a lábát, aztán ordítozott is az utassal a villamosvezető

Csak egy átlagos péntek reggel a Batthyány téren.

A 19-es fonódó villamos egyik utasa írta le a történetet. Május elején, egy péntek reggel történt, hogy a Batthyány térről induló villamosra még pont fel akart szállni az utolsó ajtón két nő. Az egyikük oda is ért, de a sofőr rácsukta az ajtót, majd nem is nyitotta ki, pedig beszorult a nő lába és táskája.

Miközben a bent lévő utasok megpróbálták kifeszíteni az ajtót, a villamosvezető kinyitotta az eggyel előrébb lévő ajtót, majd leszállt, és kiabálni kezdett a szabadulni próbáló nővel, hogy az indulásjelző megszólalása után nem szabad felszállni. Végül az utasok szabadították ki a nőt. 

Az esetet a 24.hu írta meg, a BKK reagált is a cikkükre. Azt írták, “a járművezető felhívta az érintett utas figyelmét arra, hogy az indulásjelzés megszólalása után a le- és felszállás nem biztonságos; ugyanakkor azt is elismerte, hogy felemelte a hangját, de határozottan visszautasította, hogy tiszteletlenül beszélt volna. Ezek után az utas felszállt a járműre, és a villamos folytatta útját.” Valamint tájékoztattak, hogy elmarasztalták az ordítozó sofőrt, és mindenkit kérnek, hogy ha szól a csengő, ne próbáljanak fölszállni a járművekre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top