Utazás

Ezen a nyáron bejárjuk Európát!

Bulizás Berlinben, csobbanás a Csorba-tóban vagy egy zapiekanki Krakkóban? Nehéz választani, de szerencsére nem is kell! Mert okos szervezéssel, kedvező áron és kényelmesen utazva mindegyik élményt átélhetjük.
Ezen a nyáron bejárjuk Európát!

Annak is megvan az előnye, amikor nyári szabadságunkat két hétig egy helyben töltjük el. Ám kétségkívül izgalmasabbnak ígérkezik, ha nyakunkba vesszük Európát, és akár 5-6 várost is megismerünk. Ehhez még két hónapos szabadságra sem kell mennünk, elég, ha hétvégékre, hosszú hétvégékre szervezzük túráinkat. Persze ahhoz, hogy akár ilyen rövid távon is élvezni tudjuk a városlátogatásokat, nem árt, ha kipihenve érkezünk úti céljainkra. Autózni fárasztó. és az egyszerre nyaralni induló tömegek miatt sokszor kiszámíthatatlan, hol, mikor, milyen dugóban kell araszolnunk, míg repülővel kétszer kell megérkezni, egyszer városon kívüli reptérre, ahonnan még be kell jutni a központba.

A vonatozás azonban tökéletes alternatívát kínál, kényelmes, biztonságos, és egyenesen a város szívébe érkezünk. Csak egy példa: Berlinben a Hauptbahnhofról kilépve máris a forgalmas Europaplatzon találjuk magunkat, így rögtön el tudunk merülni a belváros pezsgő forgatagában. Ráadásul a tervezéssel sincs gond, a MÁV-START kínálatában több tucat kedvező árú úti cél szerepel, így nem kell sem az early bird kedvezmények, sem más kötöttségek miatt aggódnunk.

Szóljon ez a nyár a valódi élmények és a maradandó emlékek halmozásáról! Ismerje meg ajánlataikat részletesen, és egyszerűen csak élvezze velünk az utazást! További részletek itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top