Utazás

Megnyitja első hivatalos kávézóját a Nutella

Mindenki kapaszkodjon meg: a világ legcsodálatosabb finomságát gyártó Ferrero megnyitja az első hivatalos Nutella-kávézót, és a menü olyan csodálatos, hogy elsírod magad.
Megnyitja első hivatalos kávézóját a Nutella 

Nem szükséges magyarázni, mennyi varázserő rejlik egyetlen kanál Nutellában  ezt mindenki tudja, aki csak egyszer is megkóstolta. Épp ezért nem véletlen, hogy valóságos nemzetközi rajongótábora van a csokismogyorós krémnek, olyan arcok, akik bármit megtennének, hogy életük végéig Nutellában fürdőzhessenek. De nemcsak a hardcore Nutella-rajongók serege, hanem minden jóérzésű ember boldog lehet a Chicagóban nyíló Nutella-kávézó miatt, amivel végre egyértelműen meghatározható lesz a földi Paradicsom helye.

Megnyitja első hivatalos kávézóját a Nutella 

A május 31-én nyitó kávézó már felfedte menüjét, amelyen olyan fogások szerepelnek, mint a Nutella-fagyi, nutellás croissant, nutellás gofri vagy az egészségesebb életmódot folytatók kedvéért a nutellás zabkása. A gyártó Ferrero nagy megnyitó ünnepséget is tervez, amelyen állítólag az első 400 vendég különleges ajándékot is kap, szóval tényleg mindenki menjen el, aki Chicagó felé jár akkor!

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top