Utazás

Tündéri minilovak nyugtatják meg a repüléstől bestresszelt utasokat – cuki fotók

Neked is egyből elszáll a repüléstől való félelmed, ha meglátod ezeket az imádni való minilovakat!

Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha bestresszelünk az utazástól, vagy a repülés gondolatától is szorongás lesz úrrá rajtunk. Ugyanakkor az is biztos, hogy a cuki állatok segítenek leküzdeni az aggodalmakat – nem véletlenül választanak maguknak egyre többen imádni való, szőrös vagy épp tollas útitársat a repüléshez.

Tündéri minilovak nyugtatják meg a repüléstől bestresszelt utasokat - cuki fotók

 A Cincinnati/Northern Kentucky International Airport vezetősége is felismerte, hogy sok utas szorul megnyugtatásra felszállás előtt, ezért felkereste az ohiói Seven Oaks Farmot, hogy a segítségüket kérje. Azóta, a farmról 34 terápiás miniló érkezik minden hónapban két alkalommal a reptérre, hogy felvidítsa az utazókat, és elfeledtesse velük a félelmeiket. Az akció hatalmas siker –  nem meglepő módon, különösen a gyerekek körében. A tündéri minilovak egyébként nemcsak a reptéren segítenek: kórházakban a betegek, sőt kollégiumokban még a vizsgázó egyetemisták mellett is fel-felbukkannak, hogy enyhítsék az emberekre nehezedő stresszt. 

 Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top