Utazás

Beragadt a kerítésbe a kövér hód

Nagyon pórul járt a hód, aki nem ügyelt eléggé az alakjára – még szerencse, hogy két szappanos kéz ügyesen kiszabadította.

Úgy tűnik, ez a hód magasról tett a tavaszi diétára, ami önmagában nem is lett volna nagy probléma, ha éppenséggel nem próbált volna szűkös kerítéseken átjutni. Ilyen módon viszont ez nem sikerült neki, és az állat fennakadt valahogy két rács között.

Beragadt a kerítésbe a kövér hód

A kiérkező állatvédők szerencsére gyorsan orvosolták a helyzetet, egy viszonylag egyszerű módszerrel: az egyik állatvédő szappanos kezeivel segített az állatnak kiszorulni a fémrudak szorításából. Igaz, a szakértők is megállapították, hogy a baleset a hód testén felhalmozódott extra hibernációs zsírréteg miatt történhetett, magyarul túl kövér volt az állat.

Reméljük, tanul az esetből és mostantól jobban figyel majd az egészséges, kalóriaszegény táplálkozásra – vagy csak elkerüli a kerítéseket!  

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top