Utazás

Rohadtul megdrágulnak idén a strandok

Április végére a több fővárosi és vidéki strandon feltöltik a medencéket, és indul az előszezon. Az árak tavalyhoz képest pár száz forinttal emelkedtek.

Szerencsére már április végén beindul a strandszezon Budapesten ugyanúgy, mint a vidéki fürdők többségében. A Gellért fürdőben már április 29-én bekapcsolják a hullámszolgáltatást, viszont a Csillaghegyi strandfürdő csak május 27-től kapcsol nyári üzemmódra, a Római Strandfürdő pedig egy nappal később, május 28-án nyit ki. Június 3-ától várja a strandolókat a Palatinus, a Paskál és a Pünkösdfürdői Strandfürdő is.

Vidéken hamarabb beindult a szezon: Mórahalmon már április 13-án teletöltötték a medencéket, Tiszakécskén hétfőn tértek át a nyári nyitvatartásra, Debrecenben pedig május 13-án nyit az Aquaticum Strandfürdő.

A budapesti fürdőbelépők árai 1500-3500 forint között változnak, strand és hétvége függvényében, a gyermek- és nyugdíjasjegyek jellemzően negyedével kerülnek kevesebbe, mint a felnőtt belépők, családi jegyek már 6000 forinttól kaphatók. 

Ha úgy érzed szükséges, ezzel az öt popsigyakorlatottal még strandszezon előtt formába hozhatod a feneked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top