Utazás

A kutya, amelyik rossz gépre szállt föl

Elég kínos, ha a csomagjainkat rossz gépre teszik fel, és a cuccok néhány ezer kilométerrel odébb landolnak, mint mi. De ha a szeretett házi kedvencünk kerül másik repülőre, az egyenlő a pánikolással.

A napokban egy kanadai családdal esett meg, hogy kutyájuk, Cooper nem a tervezett célállomásra érkezett meg. Cooper gazdái Jamaicába utaztak egy esküvőre, és erre az időre a kutyát a család többi tagjához, Új-Fundlandra akarták küldeni, hogy az állat addig se legyen magányos. Csakhogy Cooper valahogy elkeveredett, és rossz gépre tették fel: a labrador az ontariói Hamilton repterén landolt, mintegy kétezer kilométerre a gazdái által tervezett desztinációtól.

Mindennek tetejébe Cooper el is kóborolt a repülőtéren, a személyzet és a várakozó utasok pedig annyira jó fejek voltak, hogy segítettek a kutyát előkeríteni. Terri Pittman gazdi szerint több ezer ember próbált valahogy hozzájárulni a kutya megtalálásához, rengetegen osztották meg Pittman kétségbeesett posztját az interneten, és sokan eredtek ténylegesen az eb nyomába. 24 óra után végül a tömeges segítség eredményre vezetett: Cooper azóta újra a családdal van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top