Utazás

Ezért van káosz a Keleti pályaudvaron

Káosz várható a Keleti pályaudvaron. Több vonalon egyáltalán nem indulnak a vonatok, sok helyen pedig késnek.

A biztosítóberendezés meghibásodása miatt igencsak akadozik a forgalom a Keleti pályaudvaron. Számos vonalon késnek a vonatok, több helyen pedig egyáltalán nem járnak. Érdemes hétfőn más utazási lehetőséget választani.

A Mávinform tájékoztatása szerint egyáltalán nem közlekednek a gödöllői és a sülysápi vonatok, a szolnoki zónázók pedig minden állomáson megállnak, és valamennyi vonat jóval lassabban közelekedik a Keleti pályaudvar területén. 

A szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán, amit várhatóan hétfőn befejeznek. A meghibásodás okán a Budapest-Újszász-Szolnok-Lőkösháza és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 10-30 perces késésekkel kell számolni, de akad, ahol több mint egy órával emelkedik a menetidő.

A torlódások és a késések további növekedésének elkerülése miatt a MÁV a Kőbánya felső-Sülysáp és a Kőbánya felső-Gödöllő vonalakon közlekedő járatait egyáltalán nem indította el, ezért hétfőn káoszra kell számítani a vonatközledésben.

UPDATE

A Mávinform legfrisebb tájékoztatása szerint kijavították a hibát, a vasúti közlekedés délután 4 óra után állhat ismét helyre. Addig továbbra is érdemes más közlekedési lehetőséget választani az érintett vonalakon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top