Utazás

Beindul a melegedés: 25 fokot is mérhetünk a jövő héten

A következő napokban is szeles, változékony lesz az idő, de ismét többfelé 20, akár 25 Celsius-fokig melegszik majd a levegő. A hétvégére viszont borúsabb, hűvösebb idő várható.

Hétfőn gomolyfelhős időre készülhetünk, melyek főként a kora délutáni órákban akár hosszabb időre is takarhatják a napot. Több napsütésre a Dunántúlon lehet számítani, míg záporok továbbra is északkeleten alakulhatnak ki helyenként. A Dunától keletre a nyugati, nyugatra pedig a délnyugatira forduló szelet csak időnként kísérhetik erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –3 és +4 fok között várható, fagyra az Északi-középhegység völgyeiben, északkeleten, a Duna–Tisza köze déli részén, valamint kisebb eséllyel délnyugaton kell készülni. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul, nyugaton a magasabb értékekkel.

Ez is érdekelhet Megnézem

Kedden a gomolyfelhő-képződés mellett több órára kisüt a nap, főként a délutáni órákban alakulnak ki záporok. A déli, délnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között valószínű.

Szerdán a változóan felhős ég mellett több órára kisüt a nap, helyenként alakulhat ki záporeső. A déli, délnyugati szelet nagy területen erős, néhol északnyugaton viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Beindul a melegedés: 25 fokot is mérhetünk a jövő héten

Csütörtökön nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, a Dunától keletre süthet ki a nap első felében több órára a nap, estére azonban ott is beborul az ég. Egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. A Dunántúlon az északnyugati, másutt a déli szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúl északnyugati felén 9 és 14, másutt 16 és 22 fok között valószínű, délkeleten még 24, 25 fok is lehet.

Pénteken eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd estefelé a Dunántúlon helyenként már felszakadozik a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Beindul a melegedés: 25 fokot is mérhetünk a jövő héten

Szombaton keleten is felszakadozik a zárt felhőzet, a sok gomolyfelhő mellett rövid napos időszakok is lehetnek. Szórványosan alakul ki eső, zápor. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, nyugaton néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között várható – olvasható a Kiderül előrejelzésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top