Utazás

Para a Mátrában: csak magukra számíthatnak a behavazott síelők – videó

Apokaliptikus hangulatú videóval jelentkeztek a Mátraszentistváni Sípark munkatársai. A rendkívüli időjárási körülmények miatt harmadik napja nincs áram náluk.

“Harmadik napja nincs áram, mobiltelefon-szolgáltatás, meleg víz és fűtés sok házban. A saját aggregátorainkat felhasználva sikerült négy házat ellátni ideiglenesen árammal, a benzinutánpótlást a mai napon sikerült orvosolni. Mivel magunkra maradtunk, ezért társadalmi munkában próbáltuk az utakra dőlt fáktól megtisztítani az utakat, a mai napon már érkezett segítség.”

Ezt a Mátraszentistváni Sípark munkatársai írják a Facebook-oldalukon. Arra is felhívják a figyelmet, hogy továbbra is több száz lakos, családok, köztük gyerekek és idősek is a külvilágtól elzárva vannak a Felső-Mátrában, amint arról mi is írtunk korábban.

A Síparkból írják, hogy teljes útzár van érvényben a környéken, csak a katasztrófavédelem, az áramszolgáltató munkatársai és egyéb hivatalos szervek közlekedhetnek. A lakókat sem engedik közlekedni. Az információk mellé egy videót is felraktak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top