Para a Mátrában: csak magukra számíthatnak a behavazott síelők – videó

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Apokaliptikus hangulatú videóval jelentkeztek a Mátraszentistváni Sípark munkatársai. A rendkívüli időjárási körülmények miatt harmadik napja nincs áram náluk.
2017. 04. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Harmadik napja nincs áram, mobiltelefon-szolgáltatás, meleg víz és fűtés sok házban. A saját aggregátorainkat felhasználva sikerült négy házat ellátni ideiglenesen árammal, a benzinutánpótlást a mai napon sikerült orvosolni. Mivel magunkra maradtunk, ezért társadalmi munkában próbáltuk az utakra dőlt fáktól megtisztítani az utakat, a mai napon már érkezett segítség.”

Ezt a Mátraszentistváni Sípark munkatársai írják a Facebook-oldalukon. Arra is felhívják a figyelmet, hogy továbbra is több száz lakos, családok, köztük gyerekek és idősek is a külvilágtól elzárva vannak a Felső-Mátrában, amint arról mi is írtunk korábban.

A Síparkból írják, hogy teljes útzár van érvényben a környéken, csak a katasztrófavédelem, az áramszolgáltató munkatársai és egyéb hivatalos szervek közlekedhetnek. A lakókat sem engedik közlekedni. Az információk mellé egy videót is felraktak:

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus