Péntekre visszatér a tavasz

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Pénteken már 14 fok is lehet, szombaton és vasárnap a nap is kisüt, a hőmérő higanyszála még fentebb kúszik majd. Éjjelente azért fagyhat.
2017. 04. 20. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Pénteken gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában –4 és +2 fok körül alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben hidegebb is lehet. Visszatér a tavasz: a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

Forrás: kiderul.hu
Pénteki maximumok – Forrás: kiderul.hu

Szombaton észak felől növekszik, vastagszik, majd estefelé felszakadozik, csökken a felhőzet, legfeljebb kevés napsütés lehet. A déli óráktól szórványosan valószínű záporeső. A nyugati, északnyugati szelet főként az északi országrészben kísérik többfelé erős, helyenként viharos lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –3 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között várható.

Vasárnap is gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, csak elszórtan valószínű záporeső. Az északnyugati szelet nagy területen erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –3 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között várható.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus