Nézegess hatalmas jéghegyről képeket!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Gyönyörű, 46 méter magas jéghegy közelítette meg Új-Fundland partjait. A fényképezőgéppel felfegyverkezett turisták ellepték a közeli kisvárost, ami ekkora idegenforgalomra nem volt felkészülve.
2017. 04. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Húsvétra hatalmas, fehér jégtömb érkezett a Kanadához tartozó Új-Fundland és Labrador tartomány egyik kisvárosának, Ferrylandnek a partjaihoz.

A legmagasabb pontján 46 méter magas jéghegyből azonnal turistalátványosság lett, ám a környék és a település sem volt felkészülve akkora embertömegre, ami szó szerint ellepte a városka utcáit, dugót okozott az utakon. 

Oly annyira meglepte Ferrylandet a fellendült (vagy talán inkább elindult) idegenforgalom, hogy a turisták kiszolgálására sem voltak felkészülve. Többen enni akartak, legalább egy szendvicshez vagy egy tál forró leveshez hozzájutni, de a környéken mindössze két helyen lehet ételt kapni, és mind a két hely majd csak május végén nyit

 Pedig a jéghegy egy darabig nem megy el, aki Kanada azon részén tartózkodik, annak lesz ideje megtekinteni, mivel a tömb beszorult a sekély partoknál, így nem mozdul.

Címkék: kanada jéghegy
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus