Kerékpárversenyzőt vertek össze Mogyoródon

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Éppen az edzésről tartott hazafelé Felipe Gastón Miranda, amikor összeverték. A sportolót többször fejen és gyomron rúgták, feljelentést tett.
2017. 04. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Súlyosan bántalmazták a Mugen Race Team Veloki kerékpárversenyzőjét Mogyoródon, nagyszombaton. Az esetről az áldozat, Felipe Gastón Miranda maga számolt be a bikemag.hu-nak. A sportolónak – aki épp az edzésről tartott hazafelé – több helyen szétrepedt az orra és agyrázkódást is szenvedett.

Amikor már majdnem hazaért a hatórás edzésről, egy lejtős, homokos szakasz előtt rákiáltott az előtte túl lassan haladó autósra, hogy menjen gyorsabban, majd amikor megelőzte azt, annak vezetője megpróbálta leszorítani.

„Én megálltam, megelőzött, és a sofőr hölgy elkezdett magyarázni, hogy én mi a jó ... anyámat kiabáltam és ismételjem meg még egyszer, ha merem. (...) Mire szóhoz jutottam volna, az anyósülésről kiszálló úriember odaszaladt, és káromkodások közepette megfogta a fejem, kérdés nélkül, és lelökött a földre, majd miután a földön feküdtem, 3x arcba rúgott és 1x hasba. Ezek után elhajtottak” – mesélte a történteket.

Felipe Gastón Miranda kihívta a rendőröket, akiknél feljelentést tett. A kórházban 7 órát töltött.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus