2017. 04. 27. Zita

Kapaszkodj! Íme a világ legszebb tengerpartjai!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Esővel és egyelőre kevés napsütéssel indult az idei tavasz. Nagyon ránk fér már néhány meleg, tengerparti, inspiráló fotó. Bár a legtöbb helyre nem annyira olcsó eljutni, álmodoznunk csak szabad, nem? Nézzétek csak ezeket a pazar fotókat!
2017. 03. 11. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A tenger vagy akár az óceán partján hűsölnél a kókuszpálmák árnyékában? Esetleg egy bungalóban sziesztáznál a türkiz színű tengeren a Maldív-szigeteken? Fűszoknyában ropnád a táncot Hawaiin? Éreznéd a forró hófehér homokot a talpad alatt? Mi is, de egyelőre mindez csak egy szép álom.

A világ legszebb tengerpartjai című sorozat készítői azonban igazi mázlisták, hiszen bejárták a hat kontinens varázslatos partjait, szigeteit és felkutatták a legjobb strandokat Észak-Amerikától Ausztráliáig. A műsorban szó esik majd a vízhőmérsékletről és tisztaságról, a homok minőségéről, szörfözési lehetőségekről, helyi kultúráról és az élővilágról is.

Nézegess fotókat a világ legszebb tengerpartjairól, és szerezz inspirációt az álomnyaralásodhoz!

Bora Bora
Bora Bora
Ausztrália
Ausztrália
Malájzia
Malajzia
Maldív-szigetek
Maldív-szigetek
Seychelle-szigetek
Seychelle-szigetek
Hawaii
Hawaii
Galápagos-szigetek
Galápagos-szigetek

A világ legszebb tengerpartjai sorozat március 12-én vasárnap 11 órakor indul és hétvégenként ugyanebben az időpontban látható a Spektrumon. (Fotók: Spektrum)

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus