Utazás

A romantika netovábbja: a sarki fények alatt kérte meg barátnője kezét

A misztikusan derengő sarki fény színeiben tette fel barátnőjének a nagy kérdést a fotós – naná, hogy a lány igent mondott!

Dale Sharpe fotográfus nem vette félvállról a lánykérést: a férfi megszervezett barátnőjének, Karlie Russellnek egy romantikus skandináv utazást, majd annak is a legromantikusabb helyszínén, a sarki fény zöldeskék derengése alatt tette fel a nagy kérdést. Dale azt mondta, csak egy selfie elkészítéséhez rendezi be a terepet, aztán mikor már a kamera előtt álltak, térde ereszkedett, és megkérte a lány kezét.

A sarki fények alatt kérte meg barátnője kezét a fotós 

Karlie természetesen igent mondott, de vicces adalék, hogy Dale-nek volt már egy hasonló, kudarcba fulladt próbálkozása. A fotós már öt éve kitalálta, hogy a sarki fény alatt kéri meg a lány kezét, ezért korábban már meg is szervezett egy romantikus utazást, akkor azonban egy vizespalackba rejtette a 4000 dolláros gyűrűt, amit Karlie figyelmetlenül kidobott.

Most már nem bízta a véletlenre a dolgot!

A sarki fények alatt kérte meg barátnője kezét a fotós
A sarki fények alatt kérte meg barátnője kezét a fotós

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top