Utazás

Reggelre lakatlan szigetre visz az úszó alvókapszula

A japán kalandpark páratlan élménye az úszó, gömb alakú alvókapszula, ami az éj leple alatt egy lakatlan szigetre szállít minket!

Talán sosem gondoltál arra, hogy azért hajtsd álomra a fejed egy futurisztikus, úszó alvókapszulában, hogy reggel aztán egy lakatlan szigeten ébredhess, pedig mindez lehetséges, méghozzá Japánban – hol máshol?

A Huis Ten Bosch névre keresztelt szórakoztató komplexum szolgáltatása 260–350 dollárba kerül egy éjszakára, és állítólag egyszerre 4 embert tudnak elszállásolni a gömb alakú kapszulában. Ha az utazók a szigetre értek, még számos izgalmas látnivaló várja őket, bár a netezők nincsenek meggyőződve arról, hogy egyáltalán a szigetre lehet érni. “Mi van, ha Észak-Koreában ébredsz fel?” – így a kommentek, és hát van benne valami, tényleg nem a legmegnyugtatóbb élmény egy óriási gömbben sodródni a vízen.

Reggelre lakatlan szigetre visz az úszó alvókapszula 

A Huis Ten Bosch parknek egyébként nem ez az első őrült agyszüleménye: korábban nyitottak már bizarr hotelt is, amiben csak és kizárólag robotok dolgoztak, például ez a dinoszaurusz is:

Reggelre lakatlan szigetre visz az úszó alvókapszula

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top