Utazás

50 ezerre büntetnek, ha itt balra kanyarodsz Budapesten

Nagyon sokba kerülhet, ha megszokásból kanyarodtok balra annál az óbudai kereszteződésnél, ahol korábban ezt nem tiltotta KRESZ-tábla. A közterület-felügyelők már szórják az 50 ezer forintos büntetéseket.

A Fővárosi Közterület-felügyelet újabb veszélyes közlekedési problémára bukkanhatott, amikor megtiltotta a Óbudán, a Bécsi út egyik kereszteződésében a balra bekanyarodást. Korábban a manővernek semmi akadálya nem volt, mostantól ugyanakkor kemény büntetéssel díjazzák, ha elnézitek a kihelyezett KRESZ-táblát.

A tiltótáblát pedig könnyű elnézni, záróvonalat nem festettek föl. Ha megszokásból vezettek, és a Bécsi útról a Praktiker parkolójába szeretnétek behajtani, ezentúl ne tegyétek. Mostantól érdemesebb kis kerülővel az úttest másik oldaláról, jobbról bekanyarodni, mert a közterület-felügyelők máris durván osztogatják az 50 ezer forintos bírságokat a szabálysértést elkövetett autósoknak – tudta meg a Vezess.hu.

50 ezerre bírságolnak ennél a balra kanyarodásnál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top