Utazás

Júniustól döbbenetesen olcsó fapados járatok indulnak Amerikába

Ráadásul nem is egy, hanem tíz amerikai városba indít fapados járatot Európából a Norwegian Air Shuttle. Az első repülőgépek június közepén indulnak a tengerentúlra. Érdemes minél előbb eldönteni az utazást, mert a jegyárak döbbenetesen olcsón indulnak.

A Norwegian Air Shuttle légitársaság június közepétől indítja első fapados járatát Amerikába. Ráadásul döbbenetesen olcsón kínálják a repülőjegyeket, az árak 20 ezer forinttól indulnak. A norvég diszkont légitársaság New York és Boston-környéki másodlagos repülőterekről heti 38 járatot indít Európába, elsőként Edinburgh-ba, Corkba, Belfastba, Shannonba és Dublinba. 

A Norwegian Air Shuttle ír leányvállalata december elején kapta meg a fapados járatok indításához szükséges engedélyeket az Egyesült Államoktól. A flotta elsősorban Boeing 737 MAX típusú repülőgépekből áll majd.

A norvég kezdeményezés szinte biztosan hatással lesz a többi légitársaság tengerentúli járataira is. Egyes légitársaságok máris jelezték, hasonló diszkontjáratok indításában gondolkodnak – írja a Tőzsdefórum.

Június közepétől indítja döbbenetes olcsó fapados járatait a Norwegian
Június közepétől indítja döbbenetes olcsó fapados járatait a Norwegian Air Shuttle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top