Utazás

Siklóernyővel repült Tihany fölött – ahogy korábban még senki

Bámulatos videót készített a siklóernyős férfi, amint Tihany és a gyönyörű Apátság fölött repül. Ez a mutatvány korábban még senkinek sem sikerült. Káprázatos és szédítő.

Gáspár, olyan helyen repült, ahol siklóernyővel még soha senki. A Tihanyi Bencés Apátság fölött szállt és készített lélegzetelállító videót. A videó pedig nem véletlenül keltett pillanatok alatt óriási szenzációt, ugyanis olyan pontról rajtolt, ahonnan motor nélküli siklóernyős korábban nem próbálkozott. 

Ahogyan a videóhoz írt szövegben Gáspár megosztja, “nyáron a Balaton-parton nehéz repülni, mert nincs leszálló. De ha befagy a tó, új lehetőségek nyílnak meg, csak le kell csapni rájuk”. Nos, mínusz 10 fokos dermesztő hidegben és gyenge keleti szélben repülni a Tihanyi Apátság fölött önmagában sem kis mutatvány. A Balaton pedig idén nagyon is befagyott, ahogyan arról is számtalan szuper videó készült.

És, akkor jöjjön a szédítő siklóernyős repülés, melyből képet kaphattok, mit és hogyan látnak a magasból az alkalmi “pilóták”. Óriási lájk!

(Híradó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top