Utazás

Utaskísérő mentette meg a kislányt az embercsempésztől

Egy légiutas-kísérő szabadított ki egy embercsempész markából egy kislányt, miután észrevette, hogy valami nem stimmel a párossal.

Egy szemfüles légiutas-kísérőnek köszönheti szabadságát egy fiatal lány, akit embercsempészek markából szabadított ki a szemfüles stewardess. “Egyből tudtam, hogy valami baj van, ahogy megláttam a szőke, kócos és riadt lányt a jól szituált, nyugodt férfi mellett” – mondta Shelia Fedrick, az Alaska Airlines légitársaság munkatársa.

A 14-15 éves lány úgy nézett ki, mint aki épp a poklok poklát járja meg, ezért a légiutas-kísérő egy üzenetet hagyott a repülőgép egyik mosdójában, amire a lány válaszolt is, és azt írta, hogy bajban van. Ekkor Shelia értesítette a gép pilótáját, ő pedig a rendőrséget, így a férfit már a hatóság emberi várták a San Fransiscó-i repülőtéren.

As elmúlt időszakban a légi utaskísérők képzéséhez hozzá tartozik, hogy az ilyen helyzeteket felismerjék, és segíteni tudjanak.

NBC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top