Utazás

Ez a kemping a világ legromantikusabb helye – fotók

Egy francia hotel különleges szolgáltatása lehetővé teszi, hogy az éjszakát a csillagos ég alatt töltsük – de nem ám sátorban, hanem kényelmesen felszerelt, átlátszó kapszulában!

Sokan vágynak a természetben töltött időre, de közben nincs kedvük a kényelmetlen sátrazáshoz, bogarakhoz, derék alá szoruló tobozokhoz. Nekik kínál tökéletes (és őrülten romantikus) lehetőséget a francia Attrap Rêves családi hotel, ahol (éjszakánként kb. 35 ezer forintért) egy különleges “kapszulában” pihenhetünk az erdő mélyén, mégis a legnagyobb kényelemben.

A kemping még sosem volt ekkora luxusélmény 

Az átlátszó iglukra hajazó kapszulák többféle helyszínen is megtalálhatóak és tökéletesen felszereltek: a kényelmes franciaágyból ideális körülmények között élvezhetjük a csillagos eget, a napfelkeltét és bármit, amivel a természet épp meglep minket.

A kemping még sosem volt ekkora luxusélmény 

A lehetőség persze elsősorban pároknak szól, de szerintünk a legjobb barátunkkal, sőt még egyedül is ugyanakkora buli lehet egy ilyen kapszulában töltött éjszaka.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top