Utazás

Londonban külön buszos városnézésre mehetnek a kutyák

A speciálisan kutyáknak összeállított K9 városnéző járat a legjobb parkokat és sétálós helyeket mutatja meg London négylábúinak.
Londonban külön buszos városnézésre mehetnek a kutyák

Egy kutyának sokkal kevesebb lehetősége nyílik arra, hogy felfedezze a várost, amelyben él, vagy ahová látogat, épp ezért már bőven ideje volt, hogy indítsanak egy városnéző buszjáratot négylábúak számára is. A K9 névre keresztelt járatra felszálló kutyák (na jó, és gazdáik, ha minden áron menni akarnak) London legizgalmasabb parkjait, futtatóit és sétálós helyeit nézhetik meg, de belekóstolhatnak a helyi kutyatörténelembe is: ellátogatnak például a Buckingham-palotához, ahol hallhatnak a királynő corgijairól, de megnézik a város egyetlen kutyatemetőjét is.

Londonban külön buszos városnézésre mehetnek a kutyák

Ha a kutyáknak megtetszik egy park, bármikor leugorhatnak a buszról, a gazdik pedig kapnak egy térképet a kutyabarát helyekről a közelben, hogy még jobban megismerjék a környéket.

A városnéző túra nagyjából 1,5 óráig tart, és természetesen profi idegenvezető kommentárjai kísérik.Ha kutyával mész Londonba, ezen az oldalon tudsz jegyet foglalni rá.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top