2017. 08. 19. Huba

5 olyan út, amit életed során meg kell tenned

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az új év és a tél tökéletes alkalom rá, hogy megtervezd a következő utazásod. Most 5, bakancslista-gyanús kalandot ajánlunk a figyelmedbe.
2017. 01. 11. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Te milyen típusú utazónak tartod magad? Spontánnak, aki akár a csillagok alatt is elalszik, vagy kényelmesnek, akinek a szállás legalább olyan fontos, mint maga a hely? Tartozz bármelyik csoportba is, van egy pár olyan kaland, amit mindenkinek ki kell élveznie legalább egyszer élete során! Íme, egy ötös lista, inspiráció gyanánt:

1. Egy mini road trip

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

Egy autós utazás során – akár a klasszikus, Amerikát átszelő útvonalon, akár Európában – megízlelheted a végtelen szabadságot, és a magad uraként fedezheted fel az új helyeket.

2. Utazgatás egyedül

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

Félelmetesnek hangzik, valójában viszont mindenkire ráférne, hogy egyszer egyedül induljon a nagyvilágnak. Nem csak élményekkel gazdagít, hanem önismeretre és lazaságra is tanít egy ilyen kaland.

3. Turistáskodás a saját városodban

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

Te is sokszor nézel irigykedve a városodban bóklászó turistákra? Állj be közéjük pár napra! Próbálj ki programokat, éttermeket, vagy csak járd céltalanul a várost, ahogy egy utazáson tennéd.

4. Egy kulináris kaland

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

Ha számodra az utazás egyet jelent a gasztronómiai élvezetekkel, indulj célzottan egy régió kulináriájának felfedezésére! A toszkán borvidék például mesés kezdet lehet.

5. Egy spirituális felfedezés

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

 Az emberiség számára fontos spirituális helyszínek meglátogatása felejthetetlen élményekkel ajándékoz meg, és az is lehet, hogy új emberként térsz haza!

MyDomaine

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus