Utazás

A Szimpla lett a világ legjobb bárja

Találjátok ki, melyik lett az első a DEEP Travel and Lifestyle legjobb bárokat sorjázó listáján. Hát nem az indonéz Rock Bar.

Nagy büszkeség érte Magyarországot ma is: úgy látszik végre beért a sok bosszankodással töltött péntek este, amikor magyar ember már nem tudott túlárazott vodka-szódához jutni a Szimpla pultjánál. Ugyanis most a külföldiek kedvenc budapesti szórakozóhelyét választotta legjobbnak a DEEP Travel and Lifestyle legjobb bárokat felsorakoztató listája.

A Szimpla lett a világ legjobb bárja 

A Szimpla olyan helyeket utasított maga mögé, mint a szédületes thaiföldi Vertigo and Moon bár vagy Indonézia legtutibb helye, a szerző által “szelfi-mennyországnak” titulált Rock Bar.

A Szimpláról azt írják: “Hagyd magad mögött a flancot és csillogást, és lépj be ebbe az eklektikus csodaországba, ahol könnyedén úgy érezheted magadat, mintha te is lecsúsztál volna a nyúlüregben. Ez a bár elképesztően népszerű a helyiek és a turisták körében is, és jó ötlet lehet bárkinek, aki valami másra vágyik, mint a szokásos üveg-acél-lézerfény párosítás egyhangúsága. Egy hely, ami nem akarja többnek mutatni magát, mint ami, mégis vár valami új és izgalmas minden sarkán. Érdemes elnézni nappal és éjjel is, hogy megtudjuk, milyen egy igazi, művészi romkocsma. Kötelező állomás egy kelet-európai utazáson az egyik kedvenc alulértékelt városomban.”  

Mit is mondhatnánk – köszönjük, és büszkék vagyunk rád, Szimpla! 

Deep Travel and Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top