Utazás

Eltűnt egy repülő, Belgiumban ragadtak a magyar utasok

A menetrend szerint pénteken reggel 9 órakor kellett volna indulnia Belgiumból az egyik fapados járatnak. Az utasok azóta is a reptéren várakoznak, mert se tájékoztatás, se repülőgép nincs. És senki sem tudja, hová tűnhetett a gép, amelynek haza kéne szállítania a magyar utasokat.

A Charleroi repterén várakozó egyik utas a Blikket hívta fel azzal, hogy reggel kilenc órakor kellett volna indulnia a gépüknek, de háromnegyed 11-kor még se híre, se hamva, ráadásul érdemi tájékoztatást sem adtak. Állítólag az időjárás miatt nem indultak el a repülőgépek, csakhogy megkérdezték az egyik check-in pultnál, mi a helyzet, de a járatról semmit nem tudtak az ottani dolgozók.

Az időjárásos indoklás azért is furcsa, mert más gépek időben felszálltak a belgiumi reptérről. A repülőtéren ragadt magyar utas régóta utazik havi rendszerességgel, de ilyen még sosem fordult elő vele. Senki nem tud semmit, az utasok pedig egyre idegesebbek.

Belgiumban ragadtak a magyar utasok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top