Utazás

Rózsaszín medve üldözi a turistákat Háromszéken

Székelyföld ráerősít a gyógyturizmusra, igazi székelyes reklámfilmmel csalogatják a finn és svéd turistákat a hegyek közé.

Mivel az elmúlt időben Háromszék kicsit lemaradt a digitális fejlődésben, ezért is tudhatják kevesen, hogy Székelyföld ezen szegletében erős utóvulkáni tevékenység zajlik, ami látványos formákat, pozitív élettani hatású szénsavas forrásokat és gázfürdőket hozott létre. Ezekre alapozva most új fejezet kezdődhet Háromszék, Kovászna megye és egész Székelyföld turisztikai életében, mert észak-európai turisták hada érkezhet, ha betalál náluk a nemrég indított reklámkampány. A székelyek tapasztalt közvetítőket bíztak meg, akik gyógyturisztikai csomagokkal kereskednek Svédországban és Finnországban.

A térség jobban ráerősít a digitális jelenlétre, ezért készült egy kisfilm is, ami a háromszéki vidéken barangoló turisták kalandjait mutatja be egy rózsaszín medvével. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top