Utazás

10 fotó bizonyítja, Málta ősszel is csodaszép

Málta csodaszép ősszel is. 10 fotót találtunk, amely bizonyítja, nagyon is érdemes a földközi-tengeri szigetre utazni a nyár elmúltával. Kedvező éghajlatának köszönhetően igazi indián nyárban lehet részed, ha szeptemberben vagy októberben látogatsz Máltára.

Málta káprázatos színeit ősszel csodálhatod meg a leginkább. Ezen a gyönyörű szigeten egészen különleges élményben lehet részed, ha utazásodat ősszel az ezerarcú országba tervezed. Amellett, hogy jóval kevesebb turistával, tömeggel számolhatsz, igazi indián nyárban lehet részed.

Málta, földrajzi fekvésének köszönhetően, rendkívül kellemes hőmérsékletekkel vár szeptemberben és októberben is. Az átlagos hőmérsékletek 20-28 fok között alakulnak szeptemberben, de még októberben is 24 fokig kúszik fel napközben a hőmérők higanyszála, és hajnalra sem süllyed 18 fok alá. Az évnek ebben a szakaszában igazi kirándulóidőt ígér Málta, káprázatos őszi színekben pompázik, ezt galériánk fotói is bizonyítják.

Íme, Málta ősszel, ahová mindenképpen érdemes elutazni

Megnézem
Összes kép (1)

Olvass még Máltáról az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top