Utazás

Nem tudta a címet az izlandi turista, mégis célba ért a levele

Az izlandi turista nem tudta a címet, ahová levelet akart küldeni, viszont penge memóriájának köszönhetően pontos térképet rajzol a borítékra. Meglepő módon a levél célba ért!

 A most következő kedves történet alapján nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen, akiben felmerül a kérdés: vajon az én, Északi-sarkra, a Télapónak címzett, rajzolt térképpel ellátott leveleim is célba értek valamilyen módon?

Nem tudta a címet az izlandi turista, mégis célba ért a levele

Egy Izlandon turistáskodó férfi egy családnak szeretett volna levelet küldeni, akiket az útja során ismert meg. Ám se a teljes nevüket, se a címüket nem tudta. Viszont a memóriája borotvaélesen működött, így úgy döntött, lerajzolja az útvonalat a borítékra. Hogy tovább segítse a postás munkáját, egy rövid leírást is adott a családról: “egy lófarm egy izlandi/dán párral és 3 gyerekkel, és rengeteg birkával”. Utólag jutott eszébe, hogy mintha a feleség a helyi szupermarketben dolgozna, ezért még ezt is ráírta a borítékra. Csodák csodájára a levele végül megérkezett a “címzettekhez”!

Nem tudta a címet az izlandi turista, mégis célba ért a levele

 

Forrás: Boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top