Utazás

Egy órát késett a gép, mert összevesztek a stewardessek

Veszekedő stewardessek, mentegetőző pilóta, tajtékzó utasok – akár egy Almodóvar-film nyitójelenete is lehetne, pedig a valóságban történt.

 Az EasyJet légitársaság London Gatwick repülőtérről Belfastba tartó járata 1 órán át vesztegelt a kapunál, mert két stewardess úgy egymásnak esett, hogy végül helyettesíteni kellett őket. 

Egy órát késett a gép, mert összevesztek a stewardessek

A repülőn utazó volt tévés bemondó, Dan Lobb végig a twitterén kommentálta az eseményeket. Elmondása szerint a két stewardess mondvacsinált okból, a vizespalackokon veszett össze, de egyértelmű volt, hogy valójában csak ki nem állhatják egymást. Eközben a pilóta kétségbeesetten próbálta türelemre bírni a felháborodott utasközönséget.

A gép végül új stewardessekkel felszállt, és 90 perces késéssel megérkezett. Nem ez volt az első eset azonban, hogy a stewardessek perpatvara miatt jártak pórul az utasok: nemrég egy Los Angeles-i járat hajtott végre kényszerleszállást, mert a légiutas-kísérők összeverekedtek.

 Forrás: Dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top