Utazás

Most felfedjük a repülőjegy-vásárlás titkát!

Tudd meg, hogyan utazhatsz a legolcsóbban!

Ha olyan úti célra repülnél, ahová a fapadosok nem közlekednek, jól a zsebedbe kell nyúlnod. De ne add fel az álmaidat, csak mert úgy gondolod, nem engedheted meg magadnak: létezik pár trükk, amit ha bevetsz az utazás foglalásakor, olcsóbban jöhetsz ki, mint hinnéd!

Mikor NE foglalj?

Most felfedjük a repülőjegyvásárlás titkát!

Először is sose foglalj szombaton repülőjegyet! Ekkor a legmagasabbak az árak, hiszen mindenki szombaton ér rá és ül le a gép elé, hogy foglaljon. De más magyarázata is van a dolognak, ami a légitársaságok heti rendszerében keresendő. Mivel régen csak hétfőtől péntekig volt lehetséges a foglalás, az árak – ahogy fogytak a jegyek a hét során – emelkedtek a hét végére. Bár már bármikor lehetséges foglalni, a rendszer megmaradt.

Akkor mikor foglalj?

Most felfedjük a repülőjegyvásárlás titkát!

És megmaradt még valami más is: az, hogy a légitársaságok továbbra is hétfőn árulják a legolcsóbban a jegyeket. De ez még nem minden!

Mivel a társaságok figyelik egymás akcióit, hogy beérjék egymást a versenyben, keddre még lejjebb viszik az árakat! Egyes szakértők szerint, a kedd délután 3 óra a legideálisabb időpont a foglalásra.

Forrás: Diply

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top