Utazás

Trópusi paradicsomot nyert egy online játékon egy férfi

Egy ausztrál férfi egy helyi vállalkozás játékára nevezett be, amelynek fődíja egy mikronéziai szigeten lévő szálloda volt. Megnyerte.

Az új-dél-walesi férfi, akire a lapok csak Joshuaként hivatkoztak, a Kosrae Nautilus Resort (KNR) játékára nevezett be, amelyet egy házaspár, Doug és Sally Beitz vezet. A tulajdonosok két évtizede indították vállalkozásukat, amikor elegük lett az irodai munkából, ezért családjukkal együtt a mikronéziai trópusi szigetre költöztek.

Mostanra gyerekeik már kirepültek, Doug és Sally ezért úgy döntött, hogy visszaköltöznek Ausztráliába, hogy több időt tölthessenek szélesebb családjukkal.

Ezt hagyják hátra a jelenlegi tulajdonosok (Fotó: Koshrae Nautilus Resort)
Ezt hagyják hátra a jelenlegi tulajdonosok (Fotó: Koshrae Nautilus Resort)

“Új fejezet kezdődik az életünkben, ezért úgy éreztük, itt az ideje, hogy átadjuk a stafétát valaki másnak – mondta Doug az egyik ausztrál lapnak nyilatkozva. – Rengeteg időt töltöttünk a napsütéses partokon, és olyan karrierünk volt, amilyenről a legtöbb ember álmodni sem merne. Most viszont az a célunk, hogy hivatásos nagyszülőkké váljunk.”

A házaspár azonban nem akarta egyszerűen a legtöbbet kínáló érdeklődőnek továbbpasszolni a trópusi paradicsomot. Azt szerették volna elérni, ha az álomsziget bárki számára elérhető legyen és olyasvalaki vegye birtokba, akit szenvedélyesen érdekel a sziget élővilága és tiszteli az ökoszisztémát.

A szállodához közel található ez az árok, a búvárok egyik kedvelt célpontja (Fotó: Tumblr)
A szállodához közel található ez az árok, a búvárok egyik kedvelt célpontja (Fotó: Tumblr)

A KNR weboldalán szereplő információ szerint a szigeten működő vállalkozásnak nincs adóhátraléka, szép profitot termel, és teljes személyzet várja a leendő tulajdonost.

A 16 szobás szálloda végül a 44980-as sorszámú sorsjegy tulajdonosáé, a már említett Joshuáé lett. A sorsolás előtt Doug annyit mondott, hogy a leendő győztesnek “egészen különleges módon fog megváltozni az élete”.

Egyelőre arról nem szólnak a hírek, hogy mit szólt a nyereményhez a férfi családja, illetve hogy tervez-e átköltözni a mikronéziai szigetre.

További cikkek szerencsés nyertesekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top